مشاوره تغذیه سالم مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی به مناسبت هفته دیابت

• تاریخ انتشار : 1401/08/30 - 11:19

مشاوره تغذیه سالم مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی به مناسبت هفته دیابت

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی به مناسبت هفته دیابت کلاس آموزشی تغذیه سالم را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهه نکوئی، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز به مناسبت هفته دیابت کلاس آموزشی تغذیه سالم را روز یکشنبه 29 آبان 1401 برای کارکنان و مراجعه‌کنندگان در تره‌بار مرکزی برگزار کرد.
وی در این ایستگاه قند خون افراد را اندازه‌گیری کرد و افرادی که قند خون بالا داشتند برای دریافت مشاوره تغذیه مراجعه کردند.
نکویی در این کلاس آموزشی در خصوص ممنوعیت مصرف قند، شکر و غذاهای حاوی آن‌ها، مصرف وعده‌های غذایی به‌صورت منظم و در ساعات مشخص، حجم کم‌غذا در یک وعده، مصرف نان سبوس‌دار، مصرف حبوبات، پرهیز از مصرف غذاهای چرب و سرخ‌کرده، مصرف روزانه 5 واحد میوه و سبزی‌ها، محدود کردن مصرف نمک، فست فود و افزایش فعالیت بدنی مطالبی را بیان کرد.

• کد خبر : 220965