نشست اعضای جلسه کمیته واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با دانشگاه‌های تحت پوشش

• تاریخ انتشار : 1400/12/16 - 10:42

نشست اعضای جلسه کمیته واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز جوان برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: به‌منظور بزرگداشت ولادت حضرت علی‌اکبر (ع) و روز جوان مقارن با 23 اسفند و گرامیداشت هفته جوان که از 21 تا 27 اسفند 1400 است جلسه‌ای روز چهارشنبه 13 اسفند سال جاری در راستای حفظ و ارتقای سلامت اجتماعی جوانان در ایام بیماری کووید 19 و او میکرون با حضور رابطان سلامت دانشگاه‌ها برگزار شد.
در این جلسه ابتدا دکتر سرابی روزشمار هفته و شعار انتخابی هفته را با توجه به شعار روز جهانی بهداشت: جوان عزیز، تو لایق بهترین‌ها هستی.... اعلام کرد و در ادامه مقرر شد فعالیت‌های پیشنهادی در هفته جوان اعم از برگزاری مسابقات عکاسی، مقاله‌نویسی و. در خصوص هفته سلامت جوانان تا نهایت 15 فروردین 1401 به واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس ارسال شود.
وی در ادامه افزود: به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهد شد.

• کد خبر : 209635