نشست اعضای کمیته برنامه بسیج ملی تغذیه در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1401/10/26 - 11:00

نشست اعضای کمیته برنامه بسیج ملی تغذیه در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته برنامه بسیج ملی تغذیه را با حضور اعضا برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه در راستای برگزاری سیزدهمین بسیج ملی تغذیه با شعار حال خوب با وزن مناسب روز چهارشنبه 21 دی 1401 با حضور کارشناسان مسئول واحدهای ستادی در سالن جلسات این مرکز برگزار شد.
آرزو چراغی کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز به هفته بسیج ملی تغذیه که از 24 دی تا 7 بهمن  1401 در سراسر کشور اجرا می‌شود اشاره کرد.
وی در خصوص آموزش عوارض چاقی و اضافه‌وزن، لزوم همکاری تمامی واحدهای ستادی در اجرای بهتر برنامه، نحوه‌ی همکاری هر واحد در اجرای برنامه مطالبی را بیان کرد و حاضرین در جلسه مداخلات و راهکارهای موردنظر خود را باهدف حل مشکلات چاقی و اضافه‌وزن ارائه کردند.