نشست فصلی کارشناسان واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران با شعار محوری ایران جوان، ایران قوی

• تاریخ انتشار : 1403/02/31 - 09:07

واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه فصلی این واحد را برگزار کرد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سید عبداله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول بهداشت حرفه‌ای این مرکز گفت: جلسه فصلی این واحد با حضور، بهداشتیاران صنایع، رابطان ادارات در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
 وی در این جلسه ضمن تبریک به مناسب دهه کرامت، مواردی را خصوص برنامه عملیاتی، گزارش اقدامات بر اساس دستورالعمل وظایف و جوانی جمعیت، ترویج ازدواج و فرزند آوری مطالبی را بیان کرد و سپس کارشناسان بهداشت حرفه‌ای رابط ادارات گزارش اقدامات انجام‌شده در واحد تحت پوشش در سال 1402 را ارائه کردند.
در پایان دکتر مریم ملکی، کارشناس مسئول بیماری‌های غیر واگیر کلاس آموزشی بیماری‌های غیر واگیر با محوریت سرطان را برگزار کرد و در این جلسه در خصوص جوانی جمعیت، ترویج ازدواج و فرزند آوری مطالبی ارائه شد.
توضیح اینکه با توجه به پیگیری سیاست‌های ابلاغی در خصوص جوانی جمعیت و شناسایی و تجلیل از شاغلینی که اخیراً ازدواج‌کرده‌اند مطالبی ارائه شد.

• گروه خبری : اخبار,جوانی جمعیت,بهداشت حرفه ای,جلسات آموزشی