پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز داوطلب سلامت

• تاریخ انتشار : 1401/09/14 - 09:32

پیام تبریک رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت روز داوطلب سلامت

دکتر محمدرضا سلمانی در پیامی روز داوطلب را به همه داوطلبان سلامت تبریک گفت.

دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران روز دوشنبه 14 آذر 1401 در پیامی روز داوطلب سلامت را تبریک گفت.
در متن این پیام آمده است:
در جامعه مدنی امروز، داوطلب و فعالیت‌های داوطلبانه مقوله پراهمیت و موردتوجه می‌باشد. دایره فعالیت داوطلبانه بسیار گسترده و در حوزه‌هایی مانند حمایت از کودکان، مبارزه با اعتیاد، محیط‌زیست، حمایت از بیماران خاص و غیره هست. در سراسر دنیا، گروه‌های وسیعی از مردم وقت خود را صرف فعالیت‌های داوطلبانه می‌کنند. انگیزه تمامی این افراد صرف‌نظر از نوع فعالیتشان، کمک به دیگران و کسب منافع معنوی است. داوطلبان سلامت، گروه دیگری از داوطلبان هستند که نیروی فعال و مردمی، علاقه‌مند به مسائل بهداشت و سلامتی بوده و فعالیت‌های اجتماعی و مشارکت ایشان در امر سلامت منجر به ارتقا سلامت جامعه گردیده و حضورشان فرصت ارزشمندی برای تأمین سلامت است.
14 آذر هم‌زمان با 5 دسامبر روز جهانی داوطلب است و فرصت مغتنمی برای تجلیل از خدمات داوطلبانه است. لذا این روز را خدمت تمام داوطلبان عرصه‌های مختلف به‌ویژه داوطلبان سلامت فعال در حوزه سلامت تبریک عرض کرده و از خدمات خالصانه و بی چشمداشت ایشان درراه بهبود وضعیت سلامت مردم و جامعه تشکر می‌نمایم.
دکتر محمدرضا سلمانی
رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران