• 28 تیر 1403

چهارمین جلسه آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران در کارخانه آرد گندم طلایی

  • تاریخ انتشار : 1401/06/02 - 09:50
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 103
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

چهارمین جلسه آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران در کارخانه آرد گندم طلایی

کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران چهارمین جلسه آموزشی تغذیه مناسب با افزایش مصرف میوه و سبزی را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز سه‌شنبه 1شهریور 1401 کلاس آموزشی را برای کارکنان کارخانه آرد گندم طلایی با موضوع تغذیه مناسب با افزایش مصرف میوه و سبزی برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص آشنایی با واحدهای مصرفی میوه و سبزی، مصرف مناسب روزانه میوه و سبزیجات در برنامه غذایی روزانه و انتخاب روش‌های مناسب برای پخت سبزیجات به‌منظور حفظ املاح و ویتامین‌های مطالبی را بیان و بر همراه داشتن میوه و سبزی در محیط کار و صرف آن‌ها به‌عنوان میان وعده تأکید کرد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 217033
کلمات کلیدی
نگار  دیوبندی
تهیه کننده

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مقاله وجود دارد

نظر دهید

متن درون تصویر امنیتی را وارد نمائید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *