کارشناس مسئول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران سومین خانه مشارکت مردم در سلامت را راه‌اندازی کرد

• تاریخ انتشار : 1401/05/11 - 07:39

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از راه‌اندازی سومین خانه مشارکت مردم در سلامت خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران،زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت، روانی اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران گفت: راه‌اندازی سومین خانه مشارکت مردم در سلامت در منطقه 19 تهران با حضور رئیس و نایب‌رئیس خانه مشارکت مردم در سلامت منطقه 19 با حضور پریسا علیلو، نماینده فرمانداری تهران، علیرضا عباسی، مسئول سلامت امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی تهران، سیما دلبری رئیس خانه مشارکت استان و آرزو چراغی کارشناس مسئول تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
 وی در ادامه افزود: نخستین خانه مشارکت مردم در سلامت شهرستان تهران درتیر 98 در حوزه مرکز بهداشت جنوب تهران و در منطقه 17 راه‌اندازی شد.
مرتضوی در ادامه گفت: در حال حاضر از پنج منطقه تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران (10،11، 16، 17، 19 و بخشداری آفتاب) در سه منطقه 10، 17 و 19 خانه مشارکت راه‌اندازی و از مشارکت مردم در سلامت بهره‌مند هستیم.
وی هدف از ایجاد خانه‌های مشارکت مردم در سلامت را تسهیل دستیابی به اهداف طرح‌های سلامت و توسعه پایدار شهرستان، توانمندسازی مردم در ارتقای سلامت خود و محیط و استقرار نظام مناسب برای دسترسی آسان به گروه‌های مردمی به‌ویژه گروه‌های آسیب‌پذیر و مشارکت دادن آنان در تدوین، اجرا و پایش و ارزشیابی طرح‌های ارتقاء سلامت شهرستان عنوان کرد.
توضیح اینکه انتخابات با نظر حداکثری، هرمز شاپوری را به‌عنوان رئیس و معصومه عبدی را به‌عنوان نایب‌رئیس انتخاب کردند.