مرکز بهداشت جنوب تهران | برگزاری جلسه آموزشی با مسئولان برنامه توزیع شیر مصنوعی در مرکز بهداشت جنوب تهران

سایت دانشگاه
12 آبان 1405
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1405/08/12 - 09:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 17
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی با مسئولان برنامه توزیع شیر مصنوعی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه آموزشی با مسئولان برنامه توزیع شیر مصنوعی در این مرکز خبر داد.

leila

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، لیلا هاشمی، کارشناس واحد جوانی جمعیت و سلامت خانواده و کارشناس برنامه نوزادان و شیر مادر این مرکز گفت: با توجه به اهمیت اجرای صحیح ضوابط و دستورالعمل‌های این برنامه، جلسه توزیع شیر مصنوعی در مراکز خدمات جامع سلامت و پایگاه‌ها با حضور طیبه کوشکی، مراقب سلامت مامای مرکز خدمات جامع سلامت امام محمدباقر (ع) و مژگان منتشلو، مراقب سلامت مامای مرکز خدمات جامع سلامت امام علی (ع) و باهدف ارتقای آگاهی کارشناسان مسئول برنامه در زمینه ضوابط اجرایی و فرآیندهای توزیع شیر مصنوعی و کوپن شیر مصنوعی برگزار شد.

وی در ادامه افزود: در این جلسه، فرآیندهای اجرایی برنامه، ضوابط مربوط به توزیع شیر مصنوعی و کوپن آن و نحوه اجرای صحیح دستورالعمل‌ها در مراکز تحت پوشش توضیح داده شد. همچنین بر لزوم رعایت ضوابط ابلاغی و اجرای دقیق فرآیندهای مربوطه در راستای بهبود کیفیت اجرای برنامه تأکید شد.

  • کد خبر : 336695
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید