مرکز بهداشت جنوب تهران | غربالگری تیروئید و متابولیک 961 نوزاد در مرکز بهداشت جنوب تهران

logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1404/03/06 - 09:12
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 190
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

غربالگری تیروئید و متابولیک 961 نوزاد در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از غربالگری تیروئید و متابولیک نوزادان و شیرخواران زیر 3 ماه در مراکز و پایگاه‌های تحت پوشش این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ فریناز انشائی آرخازلو، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: در اردیبهشت سال جاری، مراقبان سلامت مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران برای 790 نوزاد غربالگری متابولیک و برای 961 نوزاد غربالگری هایپوتیروئید را انجام دادند.

وی در ادامه افزود: بیماری کم‌کاری تیروئید نوزادان بسیار جـدی اسـت. عدم‌تشخیص بـه هنگام بیماری و یا شروع دیرهنگام درمان، عوارضی بسیار مهم و غیرقابل‌بازگشت دارد. این بیماری می‌تواند باعـث عـوارض مهمـی هـم چون عقب‌ماندگی ذهنی، کوتاهی قـد و افـت تحـصیلی شـود. به دلیل عدم وجود علائم مشخص بیماری در بدو تولد، غربـالگری نوزادان در سنین 3 تا 5 روز بعد از تولد اهمیت بسیار زیـادی دارد و فقـط با غربالگری، می‌توان در زمان مناسب بیماری را تشخیص داده و با درمان به هنگام از بروز عوارض آن پیشگیری کرد.

  • کد خبر : 298516
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید