آموزش تغذیه سالم و رژیمدرمانی معلولان در مرکز بهداشت جنوب تهران
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه سالم و رژیمدرمانی معلولان را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، شقایق همتی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز ثلاث از مراکز تحت پوشش این مرکز روز شنبه 27 اردیبهشت 1400 جلسهای را برای معلولان و خانوادههایشان در مسجد سادات هندی برگزار کرد.
همتی در این جلسه بر اینکه در این بیماران به دلیل مصرف زیاد غذاهای نرم فرآیند شده، (Soft Diet) و پرهیزازمصرف میوهجات و سبزیها تازه، خطر کمبود ویتامین C بسیار زیاد است و احتمال دارد فرد معلول به مکملهای پرانرژی نیاز داشته باشند.
وی در ادامه گفت: اگر بیماران شخصاً قادر به نوشیدن نباشند، مکرر باید به آنها مایعات داده شود یا وسایل مناسبی بهمنظور راحت نوشیدن، تهیه و در دسترسشان قرار گیر و دریافت مایعات به مقدار کافی در جلوگیری از عفونتهای ادراری و در برخی بیماران، برای پیشگیری از تشکیل سنگ کلیه، مهم است.
ارسال نظر