17 بهمن 1403
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1399/11/30 - 06:28
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 130
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

برگزاری جلسه آموزشی با آموزش‌وپرورش منطقه 17 در مرکز بهداشت جنوب تهران

واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز روز دوشنبه ۲۷ بهمن ۹۹ کلاس آموزشی نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 را برای ۲۱۲ تن از مدیران برگزار کرد.
وی در این کلاس در خصوص چهار گروه اصلی مواد غذایی و بشقاب غذای سالم، اهمیت مصرف ریزمغذی‌ها ازجمله ویتامین آ وث و روی و خصوصاً ویتامین دی، نقش مهم پروتئین سفیده تخم‌مرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود و غذاهای چرب و سرخ‌کرده در تقویت سیستم ایمنی مطالبی بیان کرد.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 171737
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید