برگزاری جلسه آموزشی تغذیه در پیشگیری ازکوید 19 مرکز بهداشت جنوب تهران در نیروی انتظامی شهر تهران
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی تغذیه در پیشگیری ازکوید 19 را در ستاد کل نیروی انتظامی شهر تهران برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه آموزشی روز یکشنبه ۲۳ شهریور ۹۹ برای ۱۰۰ کارمند نیروی انتظامی در
ستاد کل نیروی انتظامی شهر تهران برگزار شد.
در این جلسه آرزو چراغیْ کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز در ابتدا به نقش تغذیه در تقویت سیستم ایمنی و پیشگیری از ابتلا به بیماری کووید 19 اشاره کرد.
در ادامه وی به چهار گروه اصلی مواد غذایی اشاره و در خصوص بشقاب غذای سالم، اهمیت مصرف ریزمغذیها ازجمله ویتامین آ، ث، روی و خصوصاً ویتامین دی، نقش مهم پروتئین سفیده تخممرغ، عدم مصرف قند، شکر، شکلات، فست فود، غذاهای چرب و سرخکرده در تقویت سیستم ایمنی مطالبی را بیان کرد.
ارسال نظر