برگزاری جلسه آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران برای دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی
واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری کووید 19 را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، برگزاری جلسه آموزشی بهصورت مجازی از طریق پلتفرم اسکای روم برای دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی اداره آموزشوپرورش منطقه 19 با هماهنگی واحد آموزش بهداشت و همکاری واحد بهبود تغذیه
این جلسه آموزشی با موضوع نقش تغذیه در پیشگیری از بیماری کووید 19 روز چهارشنبه 20 اسفند 99 از طریق پلتفرم اسکای روم برای 50 تن از دانش آموزان دختر مقطع ابتدایی اداره آموزشوپرورش منطقه 19 برگزار شد.
ملیحه جعفری، کارشناس تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران پس از معرفی چهار گروه اصلی مواد غذایی، به نقش تغذیه در ارتقا سیستم ایمنی پرداخت و منابع غذایی حاوی ویتامینها، مواد معدنی و مواد غذایی مفید در ارتقا وضعیت سیستم ایمنی را معرفی کرد.
وی در ادامه بر اهمیت کنترل وزن، ورزش و خواب منظم در پیشگیری از تأکید کرد.
ارسال نظر