برگزاری نخستین کلاس آموزشی تغذیه در خصوص اصلاح الگوی مصرف نمک 1401 در مرکز بهداشت جنوب تهران
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران نخستین کلاس آموزشی تغذیه در خصوص اصلاح الگوی مصرف نمک را در کارخانه آرد گندم طلایی برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز چهارشنبه 15 تیر 1401 جلسهای را برای کارکنان کارخانه آرد گندم طلایی برگزار کرد.
وی در ابتدا جلسهای را با حمیدرضا آقا طاهر، مدیر و ملوک پژمان، مهندس بهداشت کارخانه برگزار و به اهمیت تغذیه کارکنان و محیط کار اشاره کرد و گفت: امکان داشتن انتخابهای غذایی سالم برای شاغلان سبب میشود تا بروز بیماریهای ناشی از تغذیه کاهش یابد و مقرر شد جلسات تغذیه بهصورت 6 تا 8 هفته متوالی برای کارکنان این کارخانه برگزار شود.
نخستین جلسه با عنوان اصلاح الگوی مصرف نمک برگزار و در این جلسه جعفری در خصوص راهکارهای کاهش مصرف نمک در برنامه غذایی روزانه، عوارض مصرف زیاد نمک، بیماریهای در ارتباط با مصرف نمک مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه در خصوص جایگزینهای نمک در سفره غذایی، نمکهای یددار تصفیهشده، عوارض مصرف نمکهای غیر یددار و تصفیه نشده، عوارض مصرف نمک دریا مطالبی را ارائه و پیامهای آموزشی بر دیوار غذاخوری نصب شد.
در پایان از آشپزخانه و محل غذاخوری کارکنان بازدید و مقرر شد تا نمکدانهای سر میزها جمعآوری شود.
ارسال نظر