برگزاری کلاس آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشگاه فرهنگیان
کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی تغذیه سالم و بهداشت مواد غذایی را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز روز شنبه 6 شهریور 1400 کلاس آموزشی تغذیه سالم و بهداشت مواد غذایی را برای کارکنان و پیمانکاران آشپزخانههای دانشگاههای فرهنگیان برگزار کرد.
وی در این کلاس در خصوص نحوه نگهداری مواد غذایی، اصول انجماد مواد غذایی، نحوه شستشوی مواد غذایی، نگهداری و اهمیت جداسازی مواد خشک و تر، ظروف مورداستفاده، اهمیت بهداشت مواد غذایی در سلامت، 4 گروه غذایی، تغذیه سالم و تغذیه در کرونا مطالبی را بیان کرد.
ارسال نظر