برگزاری کلاس آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به بیمارهای غیر واگیردار به مناسبت هفته سلامت
کارشناسان واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش کلاسهای آموزشی نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به بیمارهای غیر واگیردار را برگزار کردند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بیتا عابدینی کارشناس تغذیه مرکز سلامت خاکباز در مسجد علویون، الهام رجالی پور از مرکز ابنسینا در سرای محله مخصوص و کوثر خان بابائی از مرکز اکبرآباد در حسینه سیدالشهدا کلاس آموزشی با موضوع نقش تغذیه در پیشگیری از ابتلا به بیماریهای غیر واگیر را در هفته سلامت برگزار کردند.
در این کلاسهای آموزشی بر اینکه رعایت اصول تغذیه صحیح در سنین میانسالی و سالمندی سبب میشود فرد مهرومومهای باقیمانده عمر خود را با سلامت، نشاط و راحتی بیشتر سپری کند و کمتر در معرض اضافهوزن، چاقی و بیماریهای شایع همچون فشارخون بالا، چربی خون بالا، دیابت و پـــوکی استخوان قرار گیرد. مهمترین راهنمای تغذیهای برای این سنین، تهیه غذاهای ساده و کمحجم است که تمامی نیازهای فرد به مواد مغذی را تأمین کرده و درعینحال متناسب بافرهنگ مصرف فرد باشد بدین منظور مصـــرف متعـــادل و روزانه مواد غذایی شامل همه گروههای غذایی توصیه میشود.
توضیح اینکه کوثر خان بابائی فشارخون نمازگزاران را اندازهگیری کرد و مشاوره فردی داده شد.
ارسال نظر