برگزاری کلاسهای آموزشی تأثیر تغذیه و کنترل چربی خون و فشارخون در مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر کلاسهای آموزشی تأثیر تغذیه و کنترل چربی خون و فشارخون را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم اسماعیلی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز خدمات جامع سلامت ابوذر تحت پوشش این مرکز کلاسهای آموزشی تأثیر تغذیه و کنترل چربی خون و فشارخون را در سرای ابوذر غربی، پارک شهدای گمنام منطقه 17 و مسجد امام خمینی (ره) برای مراجعان برگزار کرد.
وی در این کلاسها در خصوص اهمیت کنترل وزن برای درمان کبد چرب، مطالبی را بیان کرد و گفت: مصرف سبزیهای برگ سبز را افزایش دهید، بهجای سرخ کردن مواد غذایی آنها را آب پز یا بخارپز یا کبابی کنید، مصرف ماهی بیش از یکبار در هفته و مصرف غلات کامل و حبوبات مفید است.
اسماعیلی در ادامه بر عدم مصرف کره، خامه، روغنها و کره حیوانی، شیر و ماست پرچرب لبنیات پرچرب پوست مرغ و قسمتهای چرب گوشت و مرغ، غذاهای سرخکردنی، سسهای چرب مثل مایونز، شیرینی و کیک ممنوع تأکید کرد.
همچنین در این کلاسها به اهمیت کنترل وزن، کنترل فشارخون، کاهش مصرف نمک، مصرف سبزیجات و میوه جات اشاره شد.
ارسال نظر