18 بهمن 1403
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1399/05/28 - 10:17
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 287
  • زمان مطالعه : 1 دقیقه

مصاحبه زنده تلویزیونی با سلطان نمونه گیری کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران

برنامه زنده یه روز تازه با سلطان نمونه گیری کرونای مرکز بهداشت جنوب تهران گفتگو کرد.

فیلم مصاحبه

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، جواد سلطانی، کارشناس علوم آزمایشگاهی مرکز فرمانفرماییان تحت پوشش این مرکز عضو تیم عملیات ضربت معاونت بهداشت دانشگاه است و از ۵ اسفند با  حضور در فرودگاه امام، خانه سالمندان کهریزک و زندان‌های تحت پوشش نمونه کرونا گرفته است.
وی همچنین از نهادهای حکومتی مانند نهاد ریاست جمهوری، مجلس و برخی از وزارتخانه‌ها، تمامی مراجعان مرکز فرمانفرمایان در مرحله اوج شیوع بیماری به‌صورت 24 ساعته حتی در روزهای تعطیل تست کرونا گرفته است.
کارشناس علوم آزمایشگاهی مرکز فرمانفرماییان صبح روز یکشنبه ۲۶ مرداد ۹۹ در برنامه تلویزیونی یه روز تازه شبکه پنج حضور یافت و از فعالیت‌های خود در دوران کرونا گفت.
وی در این مصاحبه گفت: از ۵ اسفند ۹۸ به‌عنوان نمونه‌گیر کرونا انتخاب شد و تاکنون حدود ۵ هزار نمونه کرونا در تهران گرفته است.
سلطانی در این گفتگو افزود: در این مدت حدود ۱۴ ساعت از ماسک و شیلد استفاده می‌کند و از سختی‌های کار خود گفت و که در زمان نمونه‌گیری افراد دچار واکنش‌های عطسه و سرفه می‌شوند و واکنش‌های افراد متفاوت است.
نمونه‌گیر کرونای مرکز بهداشت جنوب تهران به نقش حیاتی نمونه در آزمایش Pcr   اشاره کرد و گفت: درصورتی‌که نمونه اشتباه گرفته شود جواب تست منفی شده و فرد بعد از چند روز  ممکن است چندین نفر را آلوده کند.

  • گروه خبری : اخبار
  • کد خبر : 166315
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید