چهارمین جلسه آموزشی مرکز بهداشت جنوب تهران در کارخانه آرد گندم طلایی
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران چهارمین جلسه آموزشی تغذیه مناسب با افزایش مصرف میوه و سبزی را برگزار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، ملیحه جعفری، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز روز سهشنبه 1شهریور 1401 کلاس آموزشی را برای کارکنان کارخانه آرد گندم طلایی با موضوع تغذیه مناسب با افزایش مصرف میوه و سبزی برگزار کرد.
وی در این جلسه در خصوص آشنایی با واحدهای مصرفی میوه و سبزی، مصرف مناسب روزانه میوه و سبزیجات در برنامه غذایی روزانه و انتخاب روشهای مناسب برای پخت سبزیجات بهمنظور حفظ املاح و ویتامینهای مطالبی را بیان و بر همراه داشتن میوه و سبزی در محیط کار و صرف آنها بهعنوان میان وعده تأکید کرد.
ارسال نظر