کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران 500 کیلوگرم توتون و تنباکوی تقلبی را توقیف کرد
کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز بهداشت جنوب تهران با همراهی مأمور کلانتری 111 هفتچنار،500 کیلوگرم توتون و تنباکوی تقلبی و جعلی در منزل مسکونی را توقیف کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، مهندس اصغر قلی زاده، کارشناس واحد بهداشت محیط این مرکز با همراهی مأمور کلانتری 111 هفتچنار در پی گزارشهای مردمی مبنی بربسته بندی تنباکو، روز دوشنبه 20 مرداد 99 به منزل مسکونی واقع در منطقه 10 مراجعه کردند.
در منزل مذکور بستههای تنباکو و توتون با برندهای الفاخر، مزایا و الشباب بهصورت غیرمجاز پر میشده است و 500 کیلوگرم توتون و تنباکوی غیرمجاز، جعبه و کارتون خالی توقیف و به کلانتری منتقل شد.
همچنین از تنباکوهای موجود نمونهبرداری صورت گرفته و پرونده برای تعیین تکلیف قضایی به دادسرای ناحیه 26 تهران ارجاع شد.
ارسال نظر