مرکز بهداشت جنوب تهران | غربالگری تیروئید و متابولیک 952 نوزاد در مرکز بهداشت جنوب تهران

logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1404/02/10 - 09:33
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 133
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

غربالگری تیروئید و متابولیک 952 نوزاد در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از غربالگری تیروئید و متابولیک نوزادان و شیرخواران زیر 3 ماه در این مرکز خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ فریناز انشائی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: در فروردین سال جاری، غربالگری تیروئید برای 784 نوزاد و غربالگری متابولیک برای 952 نوزاد توسط مراقبان سلامت در مراکز، پایگاه‌ها و خانه‌های بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران انجام شد.

وی در ادامه افزود: بیماری کم‌کاری تیروئید نوزادان بسیار جـدی اسـت. عدم‌تشخیص بـه هنگام بیماری و یا شروع دیرهنگام درمان، عوارضی بسیار مهم و غیرقابل‌برگشت دارد. از عوارض این بیماری عقب‌ماندگی ذهنی، کوتاهی قـد و افـت تحـصیلی است. پس غربـالگری نوزادان در سنین 3 تا 5 روز بعد از تولد اهمیت بسیار زیـادی دارد.

  • کد خبر : 296287
هانیه حبیبی
تهیه کننده:

هانیه حبیبی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید