مرکز بهداشت جنوب تهران | آموزش سفیران سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران بیش از 3 هزار و 959 مورد در سی و یکمین روز از جنگ تحمیلی

سایت دانشگاه
25 فروردین 1405
logo

مرکز بهداشت جنوب تهران

دانشگاه علوم پزشکی تهران

  • تاریخ انتشار : 1405/01/11 - 08:18
  • تعداد بازدید کنندگان خبر : 21
  • زمان مطالعه : کمتر از یک دقیقه

آموزش سفیران سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران بیش از 3 هزار و 959 مورد در سی و یکمین روز از جنگ تحمیلی

کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از آموزش بیش از بیش از 3 هزار و 959 تن خبر داد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران، دکتر لیلا عبائیان کارشناس مسئول واحد آموزش و ارتقای سلامت این مرکز گفت: در دوران جنگ تحمیلی همکاران مراقب سلامت مسئول آموزش، همانند قبل متعهد به کار، مشغول خدمت‌رسانی به هم‌وطنان و آموزش سفیران سلامت هستند.

وی در ادامه افزود: این آموزش‌ها از کانال سفیران سلامت و سامانه شهاب به‌صورت حضوری و مجازی و روزانه توسط همکاران انجام می‌شود.

این آموزش‌های معتبر کاملاً کاربردی و علمی و قابل‌استفاده برای تمامی گروه‌های سنی است که در روز دوشنبه 10 فروردین 1405 بود به شرح زیر است: 2 هزار و ۶۹۳ آموزش سفیران سلامت به خانواده‌ها، 195 آموزش سفیران سلامت دانش‌آموزی، 15 آموزش سفیران سلامت دانشجو 402 آموزش سفیران سلامت داوطلب و 654 آموزش کارکنان بوده است و این آموزش‌ها روزانه تا پایان جنگ ادامه خواهد داشت.

توضیح اینکه رادیو یک پادکست آموزش را توسط کارشناسان واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران انتشار داد.

  • کد خبر : 318498
نگار  دیوبندی
تهیه کننده:

نگار دیوبندی

تصاویر

0 نظر برای این مطلب وجود دارد

ارسال نظر

نظر خود را وارد نمایید:

متن درون تصویر را در جعبه متن زیر وارد نمائید *
تنظیمات پس زمینه
برای جستجو عبارت موردنظر خود را وارد کنید