برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم و نان کامل در مدارس
کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کارگاه آموزشی تغذیه سالم و نان کامل در مدارس تحت پوشش این مرکز خبر داد.
به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت جنوب تهران دانشگاه علوم پزشکی تهران؛ مینا سپهر، کارشناس واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: کارشناسان تغذیه، سپیده شعبانی برای دانش آموزان مدرسه نیمه شعبان و زینب زینالدینی از مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی برای دانش آموزان مدرسه آزادگان و مدرسه گلزاری کلاسهای آموزشی به مناسبت پویش تغذیه سالم با عنوان نان کامل را برگزار کردند.
در این جلسه آموزشی در خصوص آشنایی با نان کامل، فواید آن و چگونگی تهیه آن مطالبی بیان شد.
در ایران نان مهمترین بخش سبد غذایی مردم را تشکیل میدهد که سهم قابلتوجهی از پروتئین، انرژی و ریزمغذیها را از نان دریافت میکنیم. در گندم، گلوتن باکیفیت، ویتامینهای گروه B، ویتامین E، امگا 3 و فیبر وجود دارد و به همین دلیل، اگر نان از آرد کامل تهیه شود، میتواند نقش مهمی در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر مثل دیابت، فشارخون، چاقی، بیماریهای قلبی و حتی برخی سرطانها داشته باشد.
ارسال نظر