• 26 تیر 1403

برای دریافت دستورالعمل کودک و شیر و تکامل کلیک کنید.

 
 
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران کلاس آموزشی راه‌کارهای کاهش مصرف قند، نمک، چربی، پیشگیری و درمان بیماری دیابت را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومي مركز بهداشت جنوب تهران، این کلاس آموزشی روز دوشنبه 15 مرداد 97 باهدف ارتقاء سطح سواد تغذیه به منظور کاهش مصرف قند، نمک و چربی با محوریت بیماری دیابت برای 12 تن از میان‌سالان در خانه سلامت امام‌زاده حسن برگزار شد.
فاطمه چراغی، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز شجاع فرد تحت پوشش مرکز بهداشت جنوب تهران در این کلاس بر حذف نمکدان از سفره، کاهش مصرف مواد سرشار از نمک نظیر تنقلات شور، مانند چیپس، پفک و…، پنیرهای شور، انواع شورها، کنسروها، فست فودها و غذاهای آماده، کاهش نمک افزوده‌شده به غذا تأکیدکرد.
وی گفت: در حین پخت بامزه دار کردن غذا با لیمو، نارنج، مواد معطر نظیر ادویه‌ها و سبزی‌ها معطر می‌توانیم مصرف نمک را کاهش دهیم.
فاطمه چراغی در ادامه راهکارهایی مانند کاهش مصرف لبنیات پرچرب، خامه، سرشیر، کره، بستنی، کاهش سرخ‌کردنی‌ها و تغییر روش پخت و پز، استفاده کمتر روغن در طبخ غذا، کاهش مصرف فست فودها، غذاهای آماده، کنسروها، سس‌های سالاد، کله و پاچه و امعاء و احشاء، شیرینی‌ها و کاهش مصرف چربی‌های جامد و حیوانی کمک به کاهش مصرف روغن می‌کند.
کارشناس تغذیه مرکز شجاع فرد بر کاهش مصرف نبات، قند، شکر، شیره میوه‌ها، شیرینی‌ها و تنقلات شیرین، آبمیوه‌ها، نوشیدنی‌های غیرالکلی شیرین، بستنی و فالوده تأکید کرد و به مصرف آب‌میوه‌های طبیعی به‌جای آبمیوه صنعتی و نکتارها اشاره کرد.
وی در پایان گفت: برای کاهش بیماری‌ها، مصرف روزانه و منظم میوه‌ها و سبزیجات توصیه می‌شود.
خبرنگار: نگار دیوبندی