انجام شنوایی‌سنجی در مراکز خدمات جامع سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/11/28 - 11:05

انجام شنوایی‌سنجی در مراکز خدمات جامع سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای شنوایی‌سنجی در مراکز خدمات جامع سلامت خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فریبا مشتاقیان، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: با همکاری بهزیستی، در فصل گذشته برای هزار و 463 تن از کودکان زیر 5 سال شنوایی‌سنجی گوش انجام شد.
وی در ادامه افزود: با تشخیص زودهنگام کم شنوایی در نوزاد و اجرای مداخله درمانی زودهنگام میتوان در رشد سنی و توانایی‌های شناختی وی بسیار مؤثر باشد به همین منظور برنامه شنوایی‌سنجی را در مراکز خدمات جامع سلامت تحت پوشش اجرا می‌کنیم.
 در این راستا تمامی خانوارهای دارای کودک زیر 5 سال از مراکز، پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت مناطق 10،11، 16،17 و 19 تهران فراخوان شدند و در اجرای این غربالگری میترا صالحانی، فاطمه کوشمقانی و زهره نظری ف در مراکز تحت پوشش شنوایی‌سنجی را انجام می‌دهند.