برپایی میز جمعیت در هفته ملی جمعیت در سرای محله پارک شقایق خانی‌آباد نو

• تاریخ انتشار : 1402/03/01 - 12:50

برپایی میز جمعیت در هفته ملی جمعیت در سرای محله پارک شقایق خانی‌آباد نو

مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) میز جمعیت را سرای محله پارک شقایق خانی‌آباد نو میثاق جنوبی برپا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جمعیت این مرکز گفت: مرضیه اسلامی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت امام حسن مجتبی (ع) به مناسبت هفته ملی جمعیت مهم‌ترین نکات کلیدی برای رشد جمعیت جوان و پویا را ارائه کد.
وی در این میز خدمت 10 عامل کلیدی «ازدواج نکردن»، «دیر ازدواج کردن»، «تأخیر در ازدواج»، «تمایل نداشتن به فرزند آوری در سطح جانشینی»، «طلاق»، «سقط‌جنین»، «ناباروری»، «الگوی بارداری سلامت»، «مرگ‌ومیرهای زودرس» و «مهاجرت» را دارای بیشترین تأثیر عنوان کرد.
ازدواج سالم و پایدار، آسان برگزار کردن آن و دوری از تجملات و سخت‌گیری‌های رایج را مهم‌ترین مسئله درزمینهٔ ازدواج سالم و پایدار بیان کرد.

• گروه خبری : اخبار,جوانی جمعیت