برگزاری مرحله دوم آزمون مسابقه واژه‌های آسمانی در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/11/14 - 09:24

برگزاری مرحله دوم آزمون مسابقه واژه‌های آسمانی در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد فرهنگی مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری مرحله دوم آزمون مسابقه واژه‌های آسمانی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، الهام مقصودی، کارشناس واحد فرهنگی این مرکز گفت: روز دوشنبه 9 بهمن 1402 مرحله دوم آزمون مسابقه واژه‌های آسمانی در سالن G6 ستاد دانشگاه برای 70 تن از کارمندان مرکز بهداشت جنوب تهران برگزار شد.
وی در ادامه افزود: کتاب واژه‌های آسمانی که متشکل از آیات موضوعی از قرآن کریم و منبع مناسبی برای یادگیری معانی قرآن است و در راستای ترویج فرهنگ قرآنی به همت شورای فرهنگی معاونت بهداشت، آزمون واژه‌های آسمانی با در نظر گرفتن جوایز نفیس در ستاد دانشگاه برگزار شد.
توضیح اینکه این آزمون با حضور دکتر مجید دلاور، معاون فرهنگی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد و با استقبال بی‌نظیر همکاران این مرکز مواجه بودیم.