برگزاری میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در راستای پویش ملی در ایستگاه مترو شهید بخارایی

• تاریخ انتشار : 1402/10/24 - 13:18

کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری میز خدمت در راستای پویش ملی در ایستگاه مترو شهید بخارایی خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر لیلا عبائیان کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت این مرکز گفت: واحد آموزش بهداشت با همکاری واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران به مدت 2 روز ایستگاه غربالگری فشارخون و دیابت را در ایستگاه مترو شهید بخارایی برپا کردند.
وی در ادامه افزود: این میز خدمت روزهای چهارشنبه و پنج‌شنبه 20 و 21 دی 1402 در راستای پویش ملی سلامت (غربالگری فشارخون و دیابت) برپا شد و در این ایستگاه سلامت زهرا علی مددی، فاطمه امین‌آبادی، منصوره درویشی، مراقبان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شیخ احمد کافی فشارخون و قند خون 221 تن از مراجعان را رایگان اندازه‌گیری کردند.
توضیح اینکه موارد مشکوک به بیماری برای همت مشاوره به مرکز خدمات جامع سلامت ارجاع داده شدند.
و پمفلت های مدیریت فشارخون بین مراجعان توزیع شد.