برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی مرکز بهداشت جنوب تهران در آذر 1402

• تاریخ انتشار : 1402/09/12 - 09:42

برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی مرکز بهداشت جنوب تهران در آذر 1402

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی، کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: روز چهارشنبه 8 آذر 1402 کارگاه آموزشی پیشگیری از خودکشی برای کارشناسان سلامت روان مراکز در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در ابتدای جلسه مرتضوی، در خصوص شاخص‌های مورد انتظار، برنامه‌های جدید واحد سلامت روان و کیفیت ارائه خدمات در مراکز مطالبی را ارائه کرد سپس پیش‌آزمون برگزار شد.
در ادامه دکتر بهاره بهروش، روان‌پزشک مرکز تخصصی مهرگان در خصوص باورهای غلط در مورد خودکشی، عوامل خطر و محافظ در پیشگیری از خودکشی مطالبی را بیان کرد و در ادامه افزود: 4 جلسه مداخلات درمانی برای پیشگیری از خودکشی برای مراجعان ارائه خواهد شد و از طریق ایفای نقش توسط کارشناسان سلامت روان اهم مطالب جلسات درمان به شکل عملی اجرا شد.
همچنین کارشناسان سؤالات و مشکلاتی را که در ارتباط با مراجعان خودکشی دارند مطرح کردند و دکتر بهروش پس از پاسخ به سؤالات راه‌کارهایی به‌منظور رفع موانع و چالش‌ها بیان کرد.
و در پایان پس‌آزمون برگزار شد.