برگزاری کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/04/10 - 09:06

برگزاری کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر در مرکز بهداشت جنوب تهران

کارشناس واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهاره سورچی، کارشناس واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز کارگاه ترویج تغذیه با شیر مادر را برای 50 تن از مراقبان سلامت در سالن جلسات ستاد برگزار کرد.
در این جلسه دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده این مرکز در خصوص اهداف، اهمیت مشاوره شیر مادر و فواید شیر مادر مطالبی را بیان کرد و منظر رحیم، مربی دانشگاهی شیر مادر در خصوص وضعیت‌های شیردهی صحیح، مشکلات شایع شیردهی، تکنیک های شیردوشی و نگهداری شیر مادر مطالبی را بیان کردند.
ندا کامرانی مربی دیگر دانشگاهی شیر مادر در خصوص نحوه تغذیه شیرخوار با کاپ و نحوه مراقبت‌های تغذیه‌ای در نوزادان نارس مطالبی را ارائه و پیش‌آزمون و پس‌آزمون برگزار کرد.