گرامیداشت هفته ملی ترویج تغذیه با شیر مادر در پایگاه‌ها و مراکز تحت پوشش

• تاریخ انتشار : 1402/05/31 - 08:57

گرامیداشت هفته ملی ترویج تغذیه با شیر مادر در پایگاه‌ها و مراکز تحت پوشش

کارشناس واحد سلامت خانواده و جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای کلاس آموزشی ترویج تغذیه با شیر مادر را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به مناسبت گرامیداشت هفته ملی ترویج تغذیه با شیر مادر کلاس آموزشی در پایگاه شماره 1 و 2 دادوش و پایگاه شماره 1 مرکز 10 برگزار شد.
در راستای فرارسیدن هفته ملی ترویج تغذیه با شیر مادر از با شعار  حمایت مادران شیرده در خانواده، محیط کار و جامعه» مراقبان سلامت پس از دعوت از مادران برای آموزش مشکلات شیردهی و رفع چالش‌های تغذیه شیرخواران آموزش‌هایی را ارائه کردند.
توضیح اینکه در ویزیت‌های مامایی مادران، در خصوص نگهداری شیردوشیده در یخچال تا 48 ساعت و درجایخی یخچال 2 هفته و در فریزر تا 3 ماه برای شاغلان مطالبی بیان شد.

• گروه خبری : اخبار,جوانی جمعیت