اجرای برنامه واکسیناسیون ساختمان رفاهی و سلامت شهید نوری و بهداری راه‌آهن جمهوری اسلامی

• تاریخ انتشار : 1402/05/18 - 08:52

واحد آموزش بهداشت با همکاری راه‌آهن جمهوری اسلامی برنامه واکسیناسیون ساختمان رفاهی، سلامت شهید نوری و بهداری راه‌آهن جمهوری اسلامی را اجرا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، لیلا عبائیان، کارشناس واحد آموزش این مرکز گفت: واحد آموزش بهداشت با همکاری راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران برای پیشگیری از بیماری کزاز و واکسیناسیون را برای کارکنان رفاهی و سلامت شهید نوری و بهداری راه‌آهن جمهوری اسلامی انجام داد.
در این برنامه علیرضا صادقی، مراقب سلامت مرکز خدمات جامع سلامت ثلاث با همراهی پوران محمد بیگی، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 ثلاث، تزریق واکسن توأم را برای 100 تن از کارکنان این مراکز را انجام دادند.
وی در ادامه افزود: اجرای این برنامه به‌صورت هفتگی و دو بار در هفته برای تمامی ساختمان‌های تحت پوشش راه‌آهن جمهوری اسلامی ایران اجرا خواهد شد.

خانم دیوبندی

خانم دیوبندی