برگزاری میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در راستای پویش ملی در ایستگاه مترو عبدل‌آباد

• تاریخ انتشار : 1402/10/24 - 13:59

کارشناس مسئول واحد آموزش بهداشت و ارتقای سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری میز خدمت در راستای پویش ملی در ایستگاه مترو عبدل‌آباد خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر لیلا عبائیان کارشناس مسئول آموزش بهداشت گفت: این میز خدمت در راستای پویش ملی سلامت، غربالگری فشارخون و دیابت از روز شنبه 16 تا پنج‌شنبه 21 دی 1402 ایستگاه غربالگری فشارخون و دیابت در ایستگاه مترو عبدل‌آباد برپا شد.
وی در ادامه افزود: زهرا اله یاری و محمد یزدانی، مراقبان سلامت مرکز امام صادق (ع) و المیرا اصغر زاده، فاطمه نجاتی و پریسا پیرانفر مراقبان سلامت و فاطمه فخری کارشناس بهداشت محیط پایگاه ضمیمه مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع)، فشارخون و قند خون 923 تن از مراجعان را اندازه‌گیری کردند.
همچنین موارد مشکوک به بیماری به مرکز ارجاع داده شدند و پمفلت های مرتبط با طرح در بین مراجعان توزیع شد.