آموزش نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا در مرکز بهداشت جنوب تهران
واحد بهبود تغذیه مرکز بهداشت جنوب تهران نقش تغذیه مناسب در پیشگیری از کرونا را به مناسبت هفته سلامت آموزش داد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، آرزو چراغی، کارشناس مسئول واحد بهبود تغذیه این مرکز گفت: این کلاس آموزشی روز سهشنبه 7 اردیبهشت 1400 برای 410 تن از دانش آموزان و دبیران مدرسه دخترانه ابتدایی هاجر برگزار شد.
سحر خاکسار، کارشناس واحد بهبود تغذیه مرکز جوادیه در این کلاس بر رعایت تعادل و تنوع غذایی، مصرف روزانه گروههای غذایی، مصرف پروتئینها و شیر و لبنیات کمچرب تأکید کرد و مصرف روزانه حداقل 6 لیوان آب، مصرف روزانه سبزی و میوههای ویتامین سی را خواستار شد.
وی در ادامه بر عوارض دیر خوابیدن تأکید کرد و توصیههای تغذیهای پیشگیری از اضافهوزن و چاقی در ایام کرونا را آموزش داد.
ارسال نظر