اجرای طرح پنجشنبه‌های نیکوکاری در مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه

• تاریخ انتشار : 1402/11/30 - 12:04

اجرای طرح پنجشنبه‌های نیکوکاری در مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه

کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای طرح پنجشنبه‌های نیکوکاری خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، به‌منظور ارائه خدمت به مراجعان مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه و پایگاه شماره 1 و 2 جوادیه، با هماهنگی‌های صورت گرفته و اطلاع‌رسانی‌های انجام‌شده، متخصصان قلب دکتر آئین و دکتر قاسمی از مرکز قلب در این مرکز حضور داشتند.
در مرکز خدمات جامع سلامت جوادیه نوار قلب و در صورت لزوم انجام اکو در راستای غربالگری افراد بالای 40 سال انجام شد.
بهاروند و فاطمه عدلی کارشناسان گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران فعالیت‌هایی را در خصوص نظارت بر انجام کار و اطلاع‌رسانی به مراجعان انجام دادند.
توضیح اینکه در این طرح برای 90 تن از مراجعه‌کنندگان غربالگری انجام شد و در صورت داشتن سابقه بیماری قلبی یا دیابت و فشارخون توضیحات لازم به افراد ارائه شد.