اجرای طرح پویش ملی سلامت در مدارس تحت پوشش و مسجد محله منطقه 19

• تاریخ انتشار : 1402/09/19 - 07:45

اجرای طرح پویش ملی سلامت در مدارس تحت پوشش و مسجد محله منطقه 19

کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با به بیماری‌های غیر واگیر مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای طرح پویش ملی سلامت در مدارس تحت پوشش و مسجد محله منطقه 19 خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مسعودی، کارشناس واحد پیشگیری و مبارزه با به بیماری‌های غیر واگیر این مرکز گفت: طرح پویش ملی سلامت در مدارس تحت پوشش و مسجد محله شهید کاظمی منطقه 19 روز چهارشنبه 115 آذر 1402 در مدارس منطقه و مسجد محله برای 400 تن از معلمان، نمازگزاران و عموم مردم برگزار شد.
در اجرای این طرح مراقبان سلامت مرکز خدمات جامع سلامت امام صادق (ع) پس از حضور در مدارس تحت پوشش منطقه و مسجد شهید کاظمی به‌اندازه گیری قند و فشارخون مراجعان و کارکنان و نمازگزاران پرداختند و آموزش‌های لازم به افراد در معرض خطر داده شد.
در پایان فرم ارجاع فوری و غیر فوری به پزشک و فراخوان آن‌ها به مرکز جامع سلامت انجام شد.