اجرای معاینات دهان و دندان وارنیش فلوراید تراپی در مدرسه ابتدایی حضرت معصومه منطقه 17

• تاریخ انتشار : 1402/08/16 - 10:23

کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با همکاری واحد دهان و دندان مرکز بهداشت جنوب تهران از اجرای معاینات دهان و دندان و وارنیش فلوراید تراپی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، بهجت رشیدی، کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: روز یکشنبه 14 آبان 1402 معاینات دهان و دندان وارنیش فلوراید تراپی در مدرسه ابتدایی حضرت معصومه منطقه 17 برای 60 تن از دانش آموزان انجام شد.
وی در ادامه افزود: به‌منظور ارتقا سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی، پس از هماهنگی‌های لازم با زهرا بحری، کارشناس سلامت و پیشگیری آموزش‌وپرورش منطقه 17 مقدمات لازم برای انجام وارنیش دانش آموزان انجام شد.
در این جلسه کارشناسان سلامت و دانشجویان دندانپزشکی، پس از آموزش در خصوص بهداشت دهان و دندان، دانش آموزان دو کلاس مدرسه که رضایت‌نامه والدین به همراه داشتند مورد معاینات دندانپزشکی قرار گرفتند و برای آن‌ها وارنیش فلوراید تراپی انجام شد.
در انتها معاینات مراقبت‌های پس از وارنیش به کارکنان مدرسه و دانش آموزان آموزش داده شد.