اجرای پویش ملی سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر

• تاریخ انتشار : 1402/09/29 - 11:27

اجرای پویش ملی سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران در دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر

واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران پویش ملی سلامت را در دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر اجرا کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، اعظم شجاع، کارشناس واحد آموزش بهداشت این مرکز گفت: در راستای پویش ملی سلامت (غربالگری فشارخون و دیابت) واحد آموزش بهداشت با هماهنگی این دانشگاه روز سه‌شنبه 28 آذر 1402 ایستگاه غربالگری فشارخون و دیابت در دانشگاه علمی کاربردی فرهنگ و هنر واحد 11 تهران برای دانشجویان و کارکنان برپا کرد.
پوران محمد بیگی و الهام اسماعیل‌زاده، مراقب سلامت پایگاه شماره 1 مرکز خدمات جامع سلامت فرمانفرماییان فشارخون و قند خون بیش از 70 تن از دانشجویان و کارکنان را اندازه‌گیری کردند و موارد مشکوک به بیماری را برای مشاوره به مرکز خدمات جامع سلامت ارجاع دادند.
 در این میز خدمت پمفلت های تغذیه و فشارخون و مدیریت فشارخون توزیع شد.