انجام وارنیش فلوراید تراپی مرکز بهداشت جنوب تهران برای دانش آموزان مدرسه ابتدایی اسدی لاری

• تاریخ انتشار : 1402/08/13 - 13:11

واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس با هماهنگی واحد دهان و دندان مرکز بهداشت جنوب تهران برای دانش آموزان معاینات دهان و دندان را انجام داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز گفت: به‌منظور ارتقا سلامت دهان و دندان دانش آموزان مقطع ابتدایی، روز چهارشنبه 10 آبان 1402 برای 50 تن از دانش آموزان مدرسه ابتدایی (اسدی لاری) منطقه 17 معاینه دهان و دندان و وارنیش فلوراید تراپی انجام شد.
وی در ادامه افزود: پس از هماهنگی‌های لازم با زهرا بحری، کارشناس سلامت و پیشگیری آموزش‌وپرورش منطقه 17، مقدمات لازم برای انجام وارنیش دانش آموزان انجام شد.
در ابتدا جلسه‌ای با موضوع بهداشت دهان و دندان برگزار سپس وارنیش انجام و در انتها مراقبت‌های پس از وارنیش به کارکنان مدرسه و دانش آموزان آموزش داده شد.