اهدا نمادین لوح سفیر سلامت مرکز بهداشت جنوب تهران به منتخبان سفیران سلامت منطقه 16

• تاریخ انتشار : 1402/08/29 - 08:56

کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران با همکاری آموزش‌وپرورش منطقه 16 لوح سفیر سلامت به منتخبان سفیران سلامت اهدا کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر زهرا مختاری نیا، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز با همکاری آموزش‌وپرورش منطقه 16 روز شنبه 27 آبان 1402 از مشارکت دانش آموزان در امر بهداشت و سلامت در تمامی زمینه‌های بهداشت فردی، اجتماعی، روانی قدردانی کرد و سفیران سلامت را در مراسم افتتاحیه سفیر دانش‌آموزی معرفی کرد.
دکتر مختاری نیا در ابتدا در خصوص آموزش و انتقال مفاهیم بهداشتی شامل بهداشت فردی، بهداشت اجتماعی، بهداشت روان، تغذیه صحیح و اصولی، تحرک بدنی و رعایت فرهنگ ترافیکی به همسالان مطالبی را بیان و برجذب دانش‌آموزان داوطلب و علاقه‌مند برای فعالیت‌های گروهی تأکید کرد.
وی در ادامه هدف اصلی سفیران دانش‌آموزی را پیشبرد اهداف بهداشتی جامعه دانست افزود: سفیر سلامت در ابتدا می‌بایست مراقب سلامت خود و سپس مراقب سلامت همکلاسان خود باشد و بر یادگیری مطالب از رابطان بهداشتی مدارس و آموزش همان مطالب به همکلاسی‌ها تأکید کرد.
کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس این مرکز در انتها لوح افتخار و گردن‌آویز نماد سفیر سلامت را به سفیران سلامت منتخب اهدا کرد.
توضیح اینکه در این جلسه دکتر مختاری نیا، بهجت رشیدی کارشناس واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس مرکز، زهره ایروانیمعاونت ابتدایی، منیر فاضل، مسئول روابط عمومی، زهرا نیکرو، کارشناس پیشکسوت قران و عترت و دکتر مصطفی سلیم خانی، معاون پرورشی آموزش‌وپرورش منطقه 16 حضور داشتند.