بازدید مشترک کارشناسان بهداشت محیط مرکز شهید واحدی در معیت نماینده دادستانی از مرکز نگهداری پسران باهنر

• تاریخ انتشار : 1402/08/09 - 09:01

کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی با همراهی نماینده دادستانی از مرکز نگهداری پسران باهنر بازدید مشترک انجام دادند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، عبدیان، یزدانی، کارشناس واحد بهداشت محیط مرکز خدمات جامع سلامت شهید واحدی تحت پوشش این مرکز
بازدید مشترکی را با نمایندگان دادستانی از مرکز نگهداری پسران باهنر واقع در یاخچی آباد خ بهمنیار روبروی فروشگاه هفت انجام دادند.
در این بازدید، تمامی بخش‌ها ازجمله خوابگاه پسران، سرویس‌های بهداشتی، آشپزخانه مرکزی، انبار مواد غذایی، محوطه و قسمت اداری و کلاس‌ها بازدید انجام شد.
توضیح اینکه ضمن ابلاغ نواقص بهداشتی موجود، در نشست حضوری با پازوکی، مدیر داخلی مرکز، تمامی نواقص، راهکارهای پیشنهادی و آموزش‌های لازم ارائه شد.