برپایی ایستگاه اطلاع‌رسانی و ارائه خدمات سلامت به نمازگزاران نماز جمعه تهران با حضور رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/08/06 - 11:36

دکتر محمدرضا سلمانی از برپایی ایستگاه اطلاع‌رسانی و خدمات‌رسانی سلامت برای نمازگزاران خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، دکتر محمدرضا سلمانی، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران و امیر شایگان راد به‌عنوان نماینده بازرسی دانشگاه علوم پزشکی تهران روز جمعه 5 آبان 1402 هم‌زمان با برگزاری نماز جمعه در دانشگاه تهران از ایستگاه اطلاع‌رسانی و خدمات‌رسانی سلامت بازدید کردند.
در این برنامه، رئیس مرکز بهداشت جنوب تهران ویزیت رایگان را برای نمازگزاران انجام داد در این برنامه، علیرضا صادقی طباطبایی، کارشناس مبارزه با بیماری‌ها و ملوک قاطع، مراقب سلامت به‌اندازه گیری و سنجش فشارخون و قند خون نمازگزاران پرداختند و مشاوره‌های خطرسنجی را به افراد ارائه دادند.
توضیح اینکه در پی اجرای سیاست‌های جمعیتی و فرزند آوری، پروین جودی کارشناس مامایی مرکز بهداشت جنوب تهران در این برنامه حضور داشت و به ارائه خدمات مشاوره فرزند آوری و جمعیت پرداخت و در خصوص موضوعات مختلف مانند معایب تک‌فرزندی، ناباروری و غیره، ... مشاوره‌هایی را ارائه داد و مراکز درمان ناباروری و خدمات ارائه‌شده در آن را معرفی کرد.
در پایان شبکه هوشمند آموزش بهداشت (شهاب) را معرفی و نحوه عضویت در آن آموزش داده شد.