برپایی میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران در راستای اجرای پویش طرح ملی فشارخون و دیابت

• تاریخ انتشار : 1402/09/21 - 12:52

کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران از برپایی میز خدمت در راستای اجرای پویش طرح ملی فشارخون و دیابت در ستاد مرکزی دانشگاه علوم پزشکی تهران خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فائزه بهاروند، کارشناس واحد گسترش این مرکز گفت: به‌منظور ارائه خدمت و اجرای پویش طرح ملی فشارخون و دیابت میز خدمت مرکز بهداشت جنوب تهران روز چهارشنبه 15 آذر 1402 میز خدمتی در طبقه همکف دانشگاه برگزار شد.
در اجرای این برنامه بهاروند و معصومه خرمی مراقب سلامت از پایگاه 1 مرکز 31 و نگار غیاثوند مراقب سلامت از مرکز 31 پس از حضور در ستاد مرکزی دانشگاه، به غربالگری فشارخون و دیابت برای کارکنان و مراجعان پرداختند.
در اجرای این طرح حدود 100 تن از افراد غربالگری شدند و در صورت بالا بودن قند خون و فشارخون توضیحات لازم ارائه شد.