برگزاری جلسه آموزشی مجازی مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته ملی دیابت

• تاریخ انتشار : 1399/09/10 - 09:14

برگزاری جلسه آموزشی مجازی مرکز بهداشت جنوب تهران به مناسبت هفته ملی دیابت

واحد آموزش بهداشت با همکاری پایگاه شماره ۱ مرکز فرمانفرماییان جلسه آموزشی مجازی را به مناسبت هفته ملی دیابت برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، صغری ورمزیار مسئول و مراقب سلامت پایگاه شماره ۱ فرمانفرماییان این جلسه را روز شنبه اول آذر 99 برای 118 تن از گروه خودیار دیابت برگزار کرد.
در این جلسه آموزشی در خصوص خود مراقبتی و رعایت سبک زندگی سالم برای افراد مبتلابه دیابت که شامل رعایت رژیم غذایی، ورزش، پیاده‌روی منظم و کاهش وزن بود مطالبی بیان و بر مصرف مرتب داروها، اندازه‌گیری قند خون و مراقبت از پاها تأکید شد.
وی در ادامه به سؤالات و مشکلات مربوط به بیماری دیابت پاسخ داد و پس از برگزاری مسابقه‌ای به افرادی که به سؤالات پاسخ صحیح دادند هدیه‌ای اهدا شد.