برگزاری جلسه اجرای طرح سلامت خانواده و بلوک‌بندی منطقه 17

• تاریخ انتشار : 1402/11/15 - 11:25

برگزاری جلسه اجرای طرح سلامت خانواده و بلوک‌بندی منطقه 17

کارشناس واحد گسترش مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه اجرای طرح سلامت خانواده و بلوک‌بندی منطقه 17 خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، سارا قربانی، کارشناس واحد گسترش این مرکز گفت: روز چهارشنبه 11 بهمن 1402 جلسه اجرای طرح سلامت خانواده و بلوک‌بندی منطقه 17 با حضور مراقبان سلامت مراکز ضمیمه و مسئولان پایگاه‌های برونسپار منطقه 17 در سالن جلسات ستاد برگزار شد.
در این جلسه خانم فرشته حق‌شناس، کارشناس مسئول واحد گسترش و آمار مرکز بهداشت جنوب تهران در خصوص مراحل ارجاع مراجعه‌کنندگان و مسیر بازخورد آن و نحوه اجرای طرح سلامت خانواده که هر تیم شامل یک مراقب ماما و یک مراقب سلامت بوده و باید 3 هزار جمعیت فعال را پوشش دهند مطالبی را بیان کرد.
وی در ادامه در خصوص آموزش نحوه بلوک‌بندی و لزوم اطلاع از یک بلوک به‌طور کامل توسط مراقبان و مراقبان سلامت ماما مطالبی را ارائه کرد.