برگزاری جلسه با نمایندگان کانون‌های گروه‌های مختلف مردمی منطقه 11 شهرداری در مرکز شهید امامی

• تاریخ انتشار : 1402/09/11 - 13:18

مهندس طاهره آزمون، رابط مرکز بهداشت جنوب در منطقه 11 شهرداری جلسه با نمایندگان کانون‌های گروه‌های مختلف مردمی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز سه‌شنبه 7 آذر 1402 به‌منظور اجرای برنامه خانه مشارکت‌های مردمی با هماهنگی دبیرخانه خانه رصد و اقدام جامعه واقع در مرکز شهید امامی با حضور مهندس آزمون، سید علی رضوی رئیس ،مریم  یوسفی نایب‌رئیس خانه مشارکت و نمایندگان کانون‌های گروه‌های مختلف مردمی برگزار شد.
 در این جلسه ضمن اعلام اقدامات انجام‌شده توسط خانه مشارکت، مهدیه مرادی مسئول مرکز کاهش آسیب زنان در خصوص بیماریHIV و معرفی فعالیت‌های مرکز و عاطفه وفایی از DIC واقع در زیر پل جوادیه نیز در خصوص اقداماتی که در این محل انجام می‌شود مطالبی را بیان کردند.
همچنین مقرر شد تمامی اعضا مشارکت فعال در برنامه‌های دبیرخانه داشته باشند و گزارش فعالیت‌های خود را در اختیار ریاست خانه مشارکت قرار دهند.
در پایان از کارکنان پایگاه سلامت واقع در شهید امامی به مناسبت روز پرستار و همچنین کارکنان مرکز کاهش آسیب زنان با اهدا هدیه قدردانی شد.