برگزاری جلسه کارشناسان بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران با عنوان پیشگیری و کنترل کرونا در محیط‌های کاری

• تاریخ انتشار : 1399/12/05 - 07:40

واحد بهداشت حرفه‌ای مرکز بهداشت جنوب تهران چهارمین جلسه مجازی را برای کارشناسان این واحد برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز یکشنبه 3 اسفند 99 با حضور مهندس سید عبدالله میر اسماعیلی، کارشناس مسئول و مهندس میترا سوهانی، کارشناس واحد بهداشت حرفه‌ای این مرکز برگزار شد.
در این جلسه مهندس میر اسماعیلی در خصوص اقدامات انجام‌شده برای پیشگیری و کنترل کرونا در محیط‌های کاری مطالبی را بیان و به شعار همه‌گیری کرونا، توجه بیشتر به‌سلامت مردان اشاره کرد.
وی در ادامه در خصوص برنامه هفته سلامت مردان مطالبی را ارائه و بر اهمیت گزارش اقدامات انجام‌شده در قالب برنامه‌های بهداشت حرفه‌ای، نظارت بر فاصله‌گذاری اجتماعی، گزارش عملکرد سالانه (شاخص‌ها بر اساس برنامه عملیاتی) تأکید کرد.
میر اسماعیلی در این جلسه مطالبی در خصوص برنامه حذف، کنترل آزبست و جیوه را آموزش داد و مهندس سوهانی بسته آموزشی آمار و گزارش اقدامات انجام‌شده در قالب برنامه‌های بهداشت حرفه‌ای را ارائه کرد.