برگزاری جلسه کمیته بین بخشی مرکز بهداشت جنوب تهران با موضوع راهبردها، برنامه‌ها و اقدامات گام پنجم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی

• تاریخ انتشار : 1400/01/31 - 09:37

واحد سلامت نوجوانان جوانان و مدارس مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته با بسیج را به‌منظور اجرای گام پنجم سردار شهید حاج قاسم سلیمانی برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، این جلسه روز دوشنبه 30 فروردین 1400 با توجه به شروع موج چهارم کرونا و آغاز گام پنجم طرح حاج قاسم سلیمانی برای حفظ و ارتقای سلامت در ایام بحران بیماری کووید 19 با حضور حسین رادیار معاون اجتماعی ناحیه سلمان منطقه 11، دکتر مرضیه سرابی، کارشناس مسئول واحد سلامت نوجوانان، جوانان و مدارس، بهجت رشیدی کارشناس سلامت جوانان و مهندس فاطمه طباطبایی، کارشناس بهداشت محیط برگزار شد.
در ابتدا دکتر سرابی راهبردهای شش‌گانه‌ی گام پنجم طرح حاج قاسم و برنامه‌های مربوط به هر راهبرد را بیان کرد و رشیدی اقدامات و فعالیت‌های مربوط به طرح را پیشنهاد داد.
در ادامه حسین رادیار فعالیت‌های قابل انجام در بسیج را اعلام و مهندس طباطبایی در خصوص بحث نظارتی بهداشت محیط مطالبی را بیان کرد.
توضیح اینکه در گام پنجم کماکان همکاری نظارتی واحدهای محیطی با بسیج به قوت خود باقی است.