برگزاری جلسه کمیته رسا مرکز بهداشت جنوب تهران در منطقه 10 و 17

• تاریخ انتشار : 1403/03/08 - 11:04

برگزاری جلسه کمیته رسا مرکز بهداشت جنوب تهران در منطقه 10 و 17

کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد مرکز بهداشت جنوب تهران از برگزاری جلسه شورای رابطان ادارات و سازمان‌ها در مرکز سلامت روان جامعه نگر مهرگان منطقه 17 تهران خبر داد.

به گزارش سینا رسانه دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، زهرا مرتضوی کارشناس مسئول واحد سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد این مرکز گفت: جلسه رابطان سازمان‌ها و ادارات (کمیته رسا) باهدف هماهنگی‌های بین بخشی برای اجرای برنامه‌های سلامت‌محور در مناطق 10 و 17، روز شنبه 5 خرداد 1403 در مرکز سلامت روان جامعه نگر مهرگان برگزار شد.
وی به هفته ملی دخانیات از روز شنبه 5 تا 11 خرداد 1403 اشاره کرد و گفت: با مسئولیت همگانی و اهمیت نقش سازمان‌ها در مصرف دخانیات به‌خصوص در میان نوجوانان و جوانان می‌توانیم به اهداف موردنظر دست یابیم.
دکتر عباس وثوق، رئیس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی تهران گفت: مشارکت مردم و سازمان‌ها در کاهش مصرف دخانیات، نقشی اساسی در ارتقای سلامت جامعه خواهد داشت.
همچنین در این جلسه هریک از سازمان‌ها برای حمایت و پیشگیری ازآسیب هایی که کودکان و نوجوانان را تهدید می‌کند اعلام آمادگی کردند.

• گروه خبری : اخبار,سلامت روانی، اجتماعی و اعتیاد,کمیته