برگزاری جلسه کمیته پیشگیری از مرگ مادر و کمیته جوانی جمعیت آبان 1402 در مرکز بهداشت جنوب تهران

• تاریخ انتشار : 1402/08/21 - 10:29

واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت مرکز بهداشت جنوب تهران جلسه کمیته پیشگیری از مرگ مادر و کمیته جوانی جمعیت را با حضور معاون این مرکز برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی تهران مرکز بهداشت جنوب تهران، فاطمه دیانتی راد، کارشناس مادران ستاد این مرکز جلسه کمیته پیشگیری از مرگ مادر و کمیته جوانی جمعیت را با حضور دکتر احد گوارا، معاون و کارشناسان مسئول ستادی در سالن جلسات این مرکز برگزار کرد.
وی در ابتدا سناریوهای مرگ مادران اتفاق افتاده در سال جاری را گزارش داد و سپس مشکلات، راهکارها و مداخلات لازم توسط حاضران در جلسه ارائه شد.
سپس دکتر زهرا طالبی، کارشناس مسئول واحد سلامت خانواده و جوانی جمعیت این مرکز گفت: به‌منظور افزایش فرزند آوری از واحد آموزش بهداشت مرکز بهداشت جنوب تهران خواست تا اطلاع‌رسانی آدرس مراکز و واحدها در مدارس و آزمایشگاه‌ها و سراها را در اولویت کار خود قرار دهند.